Fullt upp

Ja det är mycket som händer och mycket som ska ordnas! För snart drar vi ut på några veckors turné :) kan berätta mer ikväll när jag sitter vid en dator under tiden får ni en bild på mina nya, grymma, chaps jag hämtade upp idag. Från Ariat såklart, the one and only!
Om det är något jag jag rekommendera till alla er där ute om jobbar precis som jag så är det att köpa ett par skor från just Ariat. Dom har räddat både min rygg och mina ben från undergång!
Värda var enda spenderad krona!
Hej så länge!


Sovdags!

Ja det är precis vad det är dags för nu! Jag har varit och tagit en lång och väldigt varm dusch och är nu påväg till lastbilen igen :)
Hästarna har varit så himla fina idag!!
Dagen började bra med Avon som hoppade in på en andra placering i lilla finalen. Utan minsta antydan till trötthet så här på tredje dagen i rad gick han in och gjorde två super rundor!
Efter det var det dags för 150 och GP kval. Där hoppade både Lunatic och Camerone. Och två starter resulterade också i två placeringar! Kungen kom tvåa och Camerone sexa, bästa grabbarna :)
Sen framåt kvällen var det lilla "Cajsa"s tur. Tidshoppning stod som uppgift och även hon hoppade en super runda med sista hindret ned. Cajsa som fortfarande är ganska ny i gänget är ännu med mest för att se och lära vilket jag verkligen tycker att hon har gjort i helgen, kul att avsluta med en så fin runda!

Imorgon är alltså dagen med stort D, Grand Prix dag!
Lunatic går ut näst sist i klassen som börjar kl 15.00. Så håll nu alla tummar och missa inte att det webbtv-sänds via equipe.com!
God natt!!

(Bilden är från London i somras. Sammanbitet kanske ni tänker, fullt fokus tänker jag dock när jag ser den. Exakt vad som gäller för morgondagen också!)


Snabb uppdatering

Vi är i Borås med 5 st hästar. Lämnade Skåne tidigt imorse och idag har 4 st av 5 hoppat en 135 hoppning där bl.a. Avon hoppade super med placering och även Lunatic var jätte fin :)
Blir en snabb uppdatering då det är dags att sova, tidigt morgon imorgon!
Håller er uppdaterade under helgens gång!


Alla hjärtans dag

Jag firade gårdagen med en favorit i repris! Dvs en ledig dag i soffan :) Denna gång med ett kort avbrott för en tur till Bengts Hästsport för att köpa en säck morötter till mina favoriter i stallet, såklart!
Idag är Malin, som vanligtvis jobbar tillsammans med mig i stallet, ledig vilket innebär en fullspäckad dag för min del :)

Jag har fått många frågor ang Colmar, vad han gör och hur han mår. Colmar håller sakta på att komma tillbaka till den form han var innan buk-operationen i somras, om inte bättre! Han äter bättre än någonsin och börjar se väldigt fin ut :)
Planen är att verkligen ge honom den tid han behöver, att rida igång och stärka honom sakta men säkert. Han tävlas just nu inte av Jens utan av Elli som rider de unga hästarna i stallet och planen är att hon ska fortsätta att rida honom en tid framöver :) Dom har börjat tävla lite smått på 120 höjder med bra resultat!
För mig är det otroligt skönt att se honom komma tillbaka, att se honom äta och må bra. Den synen som mötte mig när jag hämtade honom på sjukhuset i somras kan vara bland det värsta jag sett. Jag hade förberett mig på att hämta hem en smal häst men så smal hade jag inte räknat med. Och när det dessutom är en av dom man håller närmast blir det såklart lite extra kämpigt att hålla emot tårarna. Och månaderna som följde gjorde jag allt i min makt att få honom på fötter igen! Så att se honom igång igen med aptit och livsglädje är fantastiskt! Fina farbror fux!


Påväg igen

Mot Helsingborg!


Bra avslut också!

Vi avslutade dagen nästan lika bra som vi började den. Med en andra placering i kvällens 145 med Camerone :)
Som sagt bra dag på jobbet, nu hem och ladda om..det är ju en dag imorgon också ;)


Flyt

Nu är vi påväg hem igen!
Hem och lasta av, lasta om och dit med nästa som ska gå 145 ikväll :)
Dagen började iallafall bra! Både Notchino och nya hästen "Cajsa" vann sina klasser (130)!
Avon gick avd B, hade ett ner men hoppade jätte fint :) Roligt! I hanteringen skötte han sig också strålande, vilket var skönt att se.

Nu alltså hem och ladda om. Först lite lunch!


Helsingborg

Godmorgon! Nu är vi påväg till Helsingborg, Jens kommer att starta 4 st hästar där idag i 130 och 145 :)
Med oss har vi bl.a. nytillskottet Avon. Det blir Jens och Avons första tävling tillsammans, spännande!
Ska även bli spännande att se hur han uppför sig, det var länge sen nu jag hade en hingst med mig på turné.. :)

Så håll tummarna för oss idag, att hästarna sköter sig och att vi inte fryser fast någonstans ;)


Ledig dag

Idag har jag och Greta varit lediga. Större delen av dagen har spenderats i soffan framför TVn, med undantag för ett kort avbrott för lunch tillsammans med en kompis! Väldigt skönt att kunna ha sånna dagar också, där man inte har några måsten överhuvudtaget :)
 
Ihelgen åker vi till Helsingborg med 4 hästar, lördag och söndag. Ska bli roligt, det var länge sen vi var i Sverige och tävlade! Och efter det drar vi till Borås med nästan hela stallet :)
Efter en tid utan tävlingar ett tag ska det bli roligt att komma igång igen. Det är ju ändå det som är roligast ;) 
Det har såklart varit skönt, både för mig och hästarna, att få vara hemma och ladda batterierna en tag men nu är vi färdig laddade och redo att komma igång igen! Tror faktiskt att den av oss som är mest laddad att komma igång igen är Kungen själv (och Jens) :) Så himla underbart att ha fått och fortfarande får följa den lilla hästen som bara blir bättre och bättre, starkare och starkare ju äldre (och klokare?) han blir!
 
Nu ska jag fortsätta med mitt soffhäng och sen sova gott. Imorgon väntar en ny fullspäckad dag på jobbet!
 
Det var visst fler än Greta som gillade den nya sängen jag köpte till sadelkammaren. Greta är inte helt nöjd över sin nya sängkamrat..
 
Visst är han läcker våran Kung?
 
En till bild på stallkatten, "Gurra" som han också kallas, som som sagt trivs väldigt bra i sadelkammaren.
 
 

Lite bilder från sadelkammaren!

Sadelkammaren börjar sakta men säkert bli klar, här kommer lite bilder!


RSS 2.0