Sol

Solen skiner och vi har det allmänt bra! Än har bara de unga hästarna hoppat, men med toppen resultat :)


GP placering

Nu är vi påväg mot italien och Arezzo! 
Lunatic avslutade helgen i Braunsweig bra med en GP placering, han hoppade väldigt bra vilket var kul :)
Jag ser fram emot 3 veckor i ett förhoppningsvis soligt och varmt Italien. Tävlingarna i braunsweig har varit bra men det har varit väldigt kallt och också väldigt långt till banan (nästan 1 km enkel väg) att gå för mig och hästarna. Så nu håller vi tummarna att vinterkläderna och de tjocka täckena kan stoppas undan, lite sol och värme skulle vi alla må bra av :)
 
Nu är alltså nästa stopp Arezzo med 8 st hästar! Vi har en hel del nya bekantskaper mer, både för er och för mig!
Med oss har vi: Chapeau ("Charlie" 6 år, Verdi - Heartbreaker - Cash) Noureev the Paddocks Z ("Patrik" 6 år, Nonstop - Carthago - Quidam de Revel) Cardora (7 år, Carthogran - Lando - Indoctro) Caillou Z ("Cajsa" 8 år, Cracky Z - Carthago - Le Mexico) Colmar 1179 (9 år, Colman - Acord II - Cor de la Bryère) West End ("Eddie" 10 år, Numero Uno - Tangelo - Ronald) Lunatic (15 år, Landlord - Utrillo - Odén) och så har Malin, som jobbar hos oss hemma med nu även är med till Italien, med sin egen häst!
Dom unga hästarna är på plats i Italien ikväll och börjar att tävla på tisdag. Jens flyger dit imorgon och Mathias, som tillsammans med Malin har kört hästarna till Italien nu, flyger till mig i München för att ta mig, Lunatic och Cajsa den sista biten ner till Arezzo! Det är mycket organisering och planering som krävs för att få allt att gå ihop :)
Ska försöka att uppdatera även under tiden där nere, fråga gärna om ni undrar något :)
 
En annan rolig nyhet för helgen är att det idag blev klart att det kommer att vara 4 st svenskar på plats i Scandinavium för att rida WC finalen! Väldigt roligt och väldigtspännande! (jag börjar redan bli nervös..)
Under helgen i Scandinaviumkommer ni kunna följa mig och det som händer på Sportkollen på Hippson då jag ska gästblogga där :)
 
Nu ska vi lyssna klart på Hungerspelen, ljudböcker är en väldigt bra grej att ha när man sitter i bilen så många timmar som vi gör!
 
 

Next up Arezzo

Förlåt för den dåliga, näst intill urusla, uppdateringen den senaste tiden. Men just nu är det fullt upp med packning, klippning av hästar och planering inför resan som väntar!
På onsdag lastar jag 4 st hästar och åker på tävling i Tyskland över helgen och på söndag fortsätter vi ner mot Arezzo, Italien. Där möts vi upp av ytterligare 6 st hästar här hemifrån som åker nu på fredag.
Med dom hästarna åker Malin, som är som elev hos oss, hon kommer även ha med sin egen häst och tävla :)
Det ska bli väldigt roliga veckor som vi ser och har sett fram emot länge men det är också mycket som ska fixas och planeras så resan dit och vistelsen där blir så trevlig som det bara går för både hästarna och oss :) därav den dåliga uppdateringen!
Så jag hoppas ni kan ha lite överseende med detta ;)
Ihelgen var vi i Billdal som jag skrev tidigare. Vi är nöja med båda hästarna som var med! Lunatic hoppade helt fantastiskt fint i söndagens 140 och även Camerone hoppade bra i sina klasser. Det är en häst med stor potential som behöver mer rutin i de stora klasserna, jag tror att det kan bli hur bra som helst :)
Nu är det dags att sätta fart igen, ny dag - nya möjligheter!


Billdal

Vi är i Billdal och rider SM i helgen. Camerone hoppar SM klassen och Lunatic lite små klasser :)
Uppdaterar mer när jag hinner!


RSS 2.0