Följ med mig till Hippson

Som jag skrivit tidigare så kommer det alltså ske lite förändringar här på bloggen. Ni kommer i en tid framöver kunna följa mig på Hippsons Hästskötar-blogg, där jag tillsammans med Ida och Sara kommer skriva om vår vardag! Hoppas ni följer med mig dit :)

Strömsholm

Nu är jag hemma hos min mamma på Strömsholm! Har hunnit umgås med lite fina och saknade vänner, ätit god mat och bara gjort ingenting :) tänkte fortsätta i samma anda till på onsdag sen åker jag ner till Skåne igen full laddad med massor av ny energi!
Ska blir galet roligt att få göra hästarna så fina dom bara kan bli och packa lastbilen inför Scandinavium. Jag älskar verkligen mitt jobb!

(Bilden är från La Baule i somras, min favorit sommar än sålänge, vilka otroliga minnen!)


Full rulle, igen!

Ja allt rullar på som vanligt här hemma! Hästarna som varit ute och rest får ta det lite lugnt några dagar och ta igen sig. Dom uppskattade mycket att få gå ut i hagen och gnugga in lerà ordentligt... ;) Men det är det värt när man ser hur glada de blir över att få komma ut!
 
Här står Karin och borstar Calido ren och fin!
 
Jag har börjat planeringen inför Scandinavium och börjar så smått få ordning på all tvätt (vi har ett mindre tvätt-berg inne i tvättstugan) efter Arezzo! Skönt att planerà och fixa i tid när det är en så pass viktig helg så man slipper stå i sista minuten och stressa. Nästa vecka åker dessutom jag och Greta hem några dagar, träffar familjen och vilar upp oss så vi är så laddade vi kan bli :)
 
Idag har stallet blivit förvandlat till en fotostudio och Jens, Colmar och Lunatic stod som modeller :) mer om själva fotograferingen kan jag inte berättà men bilderna blev riktigt coola och ni kommer få se mer av dom så småningom :)
Colmar är den bästa fotomodellen, alltid redo med en pose och öronen framåt, fina fina farbror fux!
 
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, hoppas på bättre väder än vad Sverige än så länge erbjudit. Lite sol är väl inte för mycket begärt..?!

Påväg hem igen

Nu är vi påväg hem till Sverige, Sjöbo och Åsums gård igen :) vid 21 tiden ikväll skulle jag tro att hästarna står i sina boxar och äter hö!

Det har varit roliga men också intensiva veckor i Italien och det ska bli skönt att komma hem igen. Dags att ladda om och ladda upp ordentligt inför Scandinavium! Det kommer ske lite förändringar här på bloggen i samband med Göteborg så håll utkik, jag tror inte att ni kommer bli besvikna.. :)

 

Min hjärna går för tillfället på lågvarv så jag kommer inte på något bra att skriva.. ;) men ni får gärna ställa frågor om ni har, så svarar jag!

 

 

RSS 2.0