Det finns inget dåligt väder..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3103029/images/2012/pic_5040798ce087c30c57000015.jpg" class="image">


jag är lyckligare nu

Så nu är jag på plats i Uppsala igen efter kort visit i Skåne och Grevlunda! Jag hann även med en grekisk-inpsirerad kväll tillsammans med Malin och Emlila (som jobbar på Grevlunda) med godsaker som Malin tagit med sig hem efter sin semester på just Grekland :) Gårdagen spenderades med att ta igen förlorade sovtimmar så nu är jag fit for fight igen :)
Det regnar här idag. Jag har ingenting emot regn så länge man inte behöver stå ute i det en hel dag.. Jag ska alldeles strax gå ut till grabbarna igen så dom får komma ut och lufta sina lurviga lite! Sen ska jag nog ta tag i det där alltid lika tråkiga momentet att städa lastbilen.. Lika tråkigt som välbehövligt!
 
Jag har lite svårt att hitta motivationen att blogga nu när min vardag inte är lika fylld av hästar som den brukar vara, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Så om ni har något speciellt ni vill läsa om får ni gärna komma med förslag! En frågestund kanske..?
 
 

Home sweet home

Ska sova i min egen säng, i min egna lilla lägenhet, i natt för första gången på väldigt väldigt länge! Väldigt härligt att ha lite mer yta att röra sig på efter att ha bott i lastbilen ett tag ;)
Imorgon kör jag ner till Skåne!

Favoritfuxen (Colmar) är pigg och glad och verkar mycket nöjd över att få all min uppmärksamhet :) det är han väl värd!


Uppsala

Jag spenderar alltså mina dagar just nu i Uppsala tillsammans med Colmar :)
Vi tar varje dag lite som den kommer med promenader i solen (eller ösregn) och annat mys!
 
 
Men den här killen är såklart lite saknad :) På tisdag åker jag till Skåne och hämtar upp honom och Thelma!
 
Annars är det inte jätte mycket som händer, ganska skönt med några lugna veckor så vi är pigga och laddade igen när tävlingarna börjar :) Hoppas och tror på en lika händelserik, spännande och rolig höst som vår!
 

SM-GULD!

GRATTIS MADDE, DANIEL OCH GLORY DAYS TILL SM-GULDET!!!
 
 

Bilder - OS - London - 2012

OS - London - 2012
Det är så svårt att beskriva det vi har varit med om dom senaste veckorna. 
För varje bild jag kollar på väller mängder med känslor upp: stolthet, nervositet, stress, kärlek, vilja, mod..listan kan göras lång. Men istället för att skriva ett långt inlägg om alla mina käslor delar jag istället med mig av mina bilder från äventyret. Jag hoppas att ni kan se lite av känslorna genom bilderna.
 
 
    
 
  
 
   
 
  
 
 
  
 
     
 
  
 
    
 
 
    
 
 
 

Motarbetad

Försöker få upp bilder från London men blir just nu väldigt motarbetad av det så kallade teknikens under...


Packning i mängder..

Jag har spenderat iprincip hela dagen med att packa.. Kanske inte det roligaste sättet att spendera en onsdag på (för det är väl onsdag?) men ack så nödvändigt! Imorgon rullar lastbilen uppåt i landet igen, dock utan hästar. Thelma och Lunatic är kvar till på tisdag då dom ska gås igenom av veterinär här nere, efter det kommer även dom två upp!
Det finns flera anledningar till att vi åker upp tidigare än hästarna. Nr 1 och den absolut viktigaste är att vår fina Colmar kördes in till djursjukhuset Ulltuna, ungefär samtidigt som vi gjorde oss redo för vår första start i OS, i akut tarmvred :(
Nu är han på bättringsvägen, tack o lov, men klarar inte av någon längre resa än.. Därför kommer jag och Colmar befinna oss i Uppsala för rehab under en tid framöver! Nästa vecka kommer även Kungen, som ska få en välförtjänt semester med allt vad det innebär :) Mysigt! 
Nu ska jag sätta fart igen, så jag blir klar någon gång. Ikväll kommer inlägg med bilder från äventyret!!

Påväg hem

Nu är vi påväg tillbaka till Svergie, framme imorgonbitti på Grevlunda! 
För oss i team Fredricson har helgen i Dublin varit väldigt bra :) Lunatic har hoppat fantastiskt, dubbel nolla i nationshoppningen och 4+0 i GP och en fjärde placering där! :) Fina lilla häst!!
Nu väntar lite semester för oss allihopa innan inomhus säsongen drar igång, längtar redan!
Bloggar med bilder från äventyret i London (och Dublin) när jag är tillbaka på svensk mark igen! Något speciellt ni har undrat över hemma i soffan när ni har sett oss på TV under OS? Fråga, så svarar jag så snabbt jag kan :)

Dublin Horse Show

Efter att spenderat några dagar på Kyras fina anläggning är vi nu påväg till Dublin!
Ska bli väldigt roligt, speciellt då Irland alltid varit ett dröm resmål :)
På fredag är det nations hoppning och även final. Nu gäller det att Sverige lyckas hålla sig kvar i superligan!


England

Är i kvar i England, på Kyra Kyrklunds anläggning. Imorgon åker vi vidare mot tävlingarna i Dublin! Bättre inlägg kommer när jag har bättre internet :)


Error

Såg just att inlägget som var menat att publiceras igår kväll just kom upp.. Men jag tror ni hänger med, det är alltså idag som är den stora dagen! Finaldags! Sitter just nu och kollar när Jens trimmar :) kl 09.30 är det vet check!


Vilodag

Idag har vi alla haft en vilodag, eller iaf en hoppfri dag :) skönt! Vi har även hunnit med en tur in till centrala London för en guidad tur i deras hovstall (om jag förstod det hela rätt ;) runt 200 hästar mitt inne i centrala London! Nu var dock de flesta ute på sommarbete, men några stycken fick vi träffa! Men imorgon är det alvar igen... Den individuella finalen! Nervös, förväntansfull, spänd, förvirrad..ja det är mycket känslor! Men mest av allt glädje över att min fina favorit har tagit sig, såklart tillsammans med min oerhört skickliga chef, hela vägen hit!!!


Team GB

Det blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss idag, dvs ingen lag-medalj till Sverige. Grattis till hemma nationen, det måste vara grymt att vinna på hemma plan! Vilket tryck det var på läktaren, coolt! Vi är glada för att Lunatic gjorde en helt fantastisk 4-fels runda och är nu kvalad till den individuella finalen på onsdag!! Hästen hoppar bara bättre och bättre och verkar inte det minsta bekymrad över att han har hoppar tre dagar i rad.. :) Imorgon väntar dock en välförtjänt hoppfri dag!


Lagfinal

Idag gäller det, lagfinal!!! Heja Sverige!!


Well done!

Såg ni oss på TV (eller kanske tom live?) idag?! Så himla duktiga!! Lunatics självförtroende är verkligen på topp och han verkar njuta av varje sekund inne på arenan! Min guldklimp! Imorgon väntar laghoppning, roligt och spännande!


Vet check

Vet check avklarad, allt ok! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3103029/images/2012/pic_501ac60ce087c30890000040.jpg" class="image">


London 2012

Vi är framme! Lunatic är på plats i sin box och verkar ha tagit resan bra :) Jag är på plats på hotellet, som ligger ca 300m från stallet, och även jag känner mig väldigt nöjd! Inte så konstigt kanske.. ;) Nu är det tid för en dusch och sen sova!! Ska bli fantastiskt skönt! Imorgon väntar trimning på förmiddagen och vet check på eftermiddagen. (fingers crossed) Har tyvärr inga bilder att bjuda på då min telefon varit svart hela eftermiddagen.. Känns helt galet att äntligen vara på plats men också väldigt, väldigt, roligt!!


På båten

Snart i England! Har wifi på båten :) men dåligt batteri på telefonen.. Får se vart jag hittar internet nästa gång! Allt går iaf bra och vi är laddade till 1000 :)


RSS 2.0