Kväll @Grevlunda

 
Avslutade en bra dag på ett bra sätt genom att ta en härlig långpromenad tillsammans med Emilia!
Det är ingen tråkig utsikt det bjuds på heller :)
 
Påvägen hem passerade vi tre av Grevlundas unghästar. Visst har dom en fantastisk hage?
 
  
Det är få saker som slår doften av hästar på bete!
 

VIP

Står just nu ute i solen och låter Lunatic beta gräs! Under tävlingsäsongen kan han inte gå i hage med för mycket gräs då han går upp i vikt bara han tittar på gräset.. ;)
Får tyvärr inte upp några bilder när jag bloggar från mobilen, vet inte vad som blivit fel.. :(

Media

Det är mycket Fredricson i media just nu :)
HÄR kan ni läsa en artikel som Aftonbladet nyligen publicerade!
 
 
 

imagination

Jag har inte jätte mycket att skriva om här på bloggen för tillfället då det inte händer jätte mycket värt att skriva om!
Jag och hästarna är på Grevlunda och har det allmänt bra :) Jens är på Strömsholm några dagar för möten m.m.
Nästa tävling vi gör är Falsterbo! Jag har redan börjat hålla tummarna för bra väder, Falsterbo i regn känns inte jätte lockande..
 
Så här snygga var Colmar och Jens igår när dom deltog i (och var försöks-kaniner) en biomekanik-konferens som just nu pågår på RS. Jens höll även en mini-clinic för de 40-talet forskare som fanns på plats :)
 
 

Rotterdam i film

 
Thelma i söndagens 155 hoppning
 
 
 
 

Kompis, det går bra nu

Trots att det regnat mest hela helgen i Rotterdam så har vi ingenting att klaga över just nu! Just regnet känns som det lilla problemet när hästarna hoppar så bra som dom båda två har gjort i helgen :)
Med oss till Rotterdam hade vi Lunatic och Thelma. Lunatic gick på torsdagen in i en 140 hoppning, som uppvärmning inför nations hoppningen som ägde rum på fredagen. Tanken var att Thelma skulle gått en 145 senare på kvällen men den blev inställd pga för mkt regn.. 
På fredagen var det alltså dags för nationshoppning, alltid lika spännande och roligt! Och bra gick det till på köpet! Sverige slutade på en andra placering efter Tyskland som knep segern :) Lunatic hade 4+0 fel och hoppade strålande!
Thelma gick en 145 på morgonen med ett ner om jag inte minns helt fel.. (Allting blir lite luddigt i samband med nationshoppningen, när så mycket fokus läggs just på den)
Lördag hade Kungen en hoppledig dag medans Thelma fick hoppa en 150 klass. Flefri med placering blev resultatet, duktig häst! 
Hittils hade vi klarat oss ganska bra från regnet, det regnade lite från och till men var ganska överkomligt. Värre skulle det bli på söndagen då det på morgonen kändes som det aldrig skulle sluta regna..någonsin.. Thelmas klass gick på morgonen, en 155 ackumulator hoppning, och jösses vad hon hoppade bra! Felfritt och placering även idag, förövrigt även hennes första placering på dom höjderna :)
Kl 14.30 var det dags på GP och Kungens tur att visa vad han går för igen. Regnet avtog sakta men säkert och när det väl var dags för start hade vi nästan sol :P Kungen fortsatte att leva upp till sitt smeknamn och hoppade en felfri grundomgång! Och som enda svensk till omhoppning var vi laddade till 1000, tyvärr föll en bom påvägen. Hästen hoppade strålande och hade inte den där bommen fallit hade tiden räckt till en seger.. Slutresultatet blev en 9one placering och ett väldigt nöjt team som började packa ihop sig för avfärd hem till Sverige igen!!
 
 
 

Det rullar på

Trots att det har varit väldigt dålig uppdatering på bloggen på sista tiden rullar allt på ungefär som vanligt hos oss!
Vi är fortfarande i Skåne med hästarna och håller just nu på att förbereder oss för Rotterdam som är nästa helg :) imorgon börjat lastbilen rulla mot Hans Horn för träning ett par dagar tillsammans med Thelma och Lunatic!
Båda hästarna fick några lugna dagar efter att vi kom hem från St Gallen men jobbas nu på ordentligt igen och har sett väldigt fina ut!

Ska försöka få igång internet på min dator, som har krånglat en del, så jag kan uppdatera lite bättre än vad det blir när jag gör det via mobilen :) Håll ut!


Kvälls läsning


Dålig uppdatering!

En kort update om läget just nu:
Vi har kommit tillbaka från St Gallen, där hästarna presterade bra, och är nu tillbaka i Skåne och på Grevlunda igen.
Jens tävlar på Strömsholm i helgen med bla Colmar! Samtidigt pågår det tävlingar här på gården :)
Hästarna som varit iväg har haft några dagar off för att nu börja jobbas igång igen inför nästa uppgift som blir Rotterdam!
Samtidigt har min kära mamma kommit på den strålande ideén att packa in hundarna i bilen och köra ner för att hälsa på här nere. Vilket även innebär att jag har återförenats med min hund som numera har skaffat pass och är reda att följa med ut i världen :) Så jag njuter med andra ord fortfarande av Skåne och tillvaron tillsammans med fina hästar och underbara människor!
Bättre uppdatering kommer. Tänkte ta mig i kragen och fixa in filmerna på datorn så ni får se hur duktiga dom varit!
Vet att det finns en viss hästägare (Läs: Malin) som är sugen på att se sin Thelma fara fram på banorna ;)


RSS 2.0