Fullt upp!

Tidigt onsdag morgon åker den transport, som ska köra oss och hästarna till England, från Holland! Det är minst sagt en del att stå i fram till dess :) Lite nervös har jag hunnit bli också.. Men det hör till! Jag längtar till att jag och kungen är på plats i London och det hela börjar. Det här kommer bli fantastiskt! Missa inte att ni kan följa oss även på Facebook, Team Jens Fredricson! Nu kör vi!

 


Lördag

Jens är tillbaka i Holland och ska trimma för Hans ikväll! Kungen har varit ute och promenerat och ätit gräs! Funkar fint enligt honom :)


Kärt återseende

Kommer ni ihåg Therse som jag nämnt förut här på bloggen? Hon jobbar här på gården i sommar! Lunatic passade på att ge henne lite kärlek idag efter en lång och varm dag på jobbet! :)


Kung


Sommar och invigning

Försökte blogga igår men det gick inte alls, så jag gör ett nytt försök idag :) Det är fortfarande sommar och sol hos oss! Jag har börjar klippa Lunatic, men det är bäst att göra på kvällar och morgnar när det inte är så varmt.. Nu har jag iallafall bara öronen kvar, inte så bara iofs.. Inte riktigt en av kungens favorit sysslor, men klippas ska dom! :) Jens är just nu i London och ska delta på invigningen ikväll! Coolt! En till sak som är cool med invigningen är att det är RGB som ska bära den svenska fanan!! Jag passade iallafall på att fota chefen i hans OS kläder innan han åkte :) Sportigt värre!


I Holland

Nu är vi på plats på Hans Horns anläggning i Holland! Det är strålande sol och närmare 30 grader varmt :) vi håller oss i skuggan idag, Jens trimmar ikväll när det blivit lite svalare! Lunatic trivs dock fin fint när det är varmt och tycker det är toppen när han får all uppmärksamhet! ( vi har ju bara honom med oss ) Nu ska jag göra en insatts och försöka få lite ordning i lastbilen...


Twitter och TV

 
Ni följer väl chefen på twitter?
 
 
(Och om en kvart kan ni ju dessutom se honom i TV soffan :)

En bild säger mer

Lite bilder från veckan som gått!
 
  
Kungen har myst ute i hagen och tillsammans med Nizze aka Svarta blixten!
 
Colmar har också myst i hagen....
 
  
Jag har fått hem min jätte fina låda som ska packas full och åka med till London! Och byggt ett hus åt kattungarna :)
 
Malin och Malin på språng!
 
  
Lastbilen börjar sakta men säkert fyllas på igen och jag har skrivit en "bruksanvisning" till Colmar som kommer bo på Stjärnborg under tiden vi är borta :)
 
Avslutar det här med den bästa bilden av dom alla som även bidrog till dagens skratt! :D
(Malin hade lite otur när hon skulle vända bilen....haha!)
 
 

En helt vanlig söndag

Sitter och skrittar fram Calido för ett pass på banan i solen! Chefen har trimmat dom andra hästarna på morgonen. I eftermiddag flyger han till huvudstaden och imorgonbitti kommer han sitta i morgonsoffan på TV4 tillsammans med Lisen :) kl 08.15 om jag inte minns helt fel, missa inte det! I eftermiddag ska jag fortsätta med packningen som ska med. Det är inte bara os packningen som ska fixas utan det måste även packas ifall att vi åker vidare direkt efter.. Bäst att vara förberedd, man vet aldrig!


Kärlek

 
Foto: Victoria Johansson
 

Fredag den 13onde

Jag hoppas och tror att dom flesta av er redan har koll på vilken fantastisk dag vi hade här, igår, i Falsterbo!! Sverige tog hem segern i nations hoppningen och Lunatic var fullkomligt briljant!! :) Efter att kungen varit felfri i både 1a och 2a omgången och hoppat strålande blev det han som även fick gå in i omhoppning! Sverige, Frankrike och England hoppade om för att göra upp om pall platserna! Lunatic nollade även omhoppningen och var hela 3 sekunder snabbare än tvåan :) fina häst!! (samtliga bilder är tagna av Viktoria Johansson)


Falsterbo

Nu är vi på plats i Falsterbo! Jens har trimmat hästarna som alla känns bra :) Det har varit full fart hela dagen med olika tidningar och fotografer som har följt efter våra OS aktuella ryttare. Hästarna tar alla kameror och blixtrar med ro och verkar njuta av all uppmärksamhet som dom får! Näst på tur står middag och sen ska vi, hästskötare, iväg och prova våra OS kläder!


Expressen idag!


Grosser preis van Aachen

För oss som inte var där:
 

Förberedelser

Ja förberedelserna inför Falsterbo är i full gång! På onsdag åker vi dit med Lunatic, Thelma och Agge :)
Ska bli roligt att komma iväg på tävling igen och den här gången är dessutom inte så lång väg att resa! Jag hoppas och ber att det ska vara sool, eller åtminstonde inte regn, hela helgen.
Har lite kvar att fixa med innan allt är helt klart för avfärd.. Lite små fix som att klippa Thelma och packa klart lastbilen. Jag måste iväg och hämta ut våra nya schabrak som är färdig broderade! Tänkte även försöka hinna förbi Bengts för att shoppa lite smått och gott, alltid är det något :) 
 
Vi ses i Falsterbo!
 
Kungen i Falsterbo förra året!
(Det här är en av mina favorit bilder på honom, han ser så stolt ut!)
 

Ufo 1 och 2

 
Colmar är fräsig i sin snygga flyghuva!
Han är förövrigt väldigt nöjd med att stå i just den här hagen för då kan han ha full koll på hästarna som jobbas nere på ridbanan. Då står han bänkad på 1a parkett, nere i hörnet på hagen, och missar inte en sekund av det som händer där nere.. :)
 
Tänk att jag ska få åka till London (och OS!) tillsammans med väldens bästa lilla häst! Helt galet men såå roligt!
 

Help wanted

 
Skulle verkligen behöva en ny design till bloggen..
Finns det någon läsare som är duktig på sånt och skulle kunna tänka sig att hjälpa mig med det? :)
 

success

 
Ikväll dricker vi vin och firar det HÄR

TV-kväll

Hästar på TV hela kvällen! Missa inte sändningarna från Rotterdam som börjar kl 20.30 på Eurosport :) 

Påfyllning

Jag borde inte alls vara vaken just nu, speciellt inte sitta vid datorn, utan istället försöka få några timmars sömn. För i natt kommer Jens tillbaka och har då med sig Colmar och Calido, vilket betyder påfyllning i stallet! :)
 
Colmar och jag myser i Arezzo, Italien, för 1 år sen.

Keep it up

Fick en så himla bra kommentar av "Linda" för några dagar sen..
Det måste finnas massor att skriva om ;) hur går tankarna inför ev. os? Är det lunatic som ska åka isf? Är du nervös? flyger de eller är det båt som gäller? Vad ska han rida i Falsterbo? Några mer hästar som går där? Som sagt... Allt som är normalt för dig är fullständigt onormalt för oss andra :D
 
sv: OS känns lika långt borta som det känns som det smyger precis bakom hörnet! Just nu är jag inte nervös mest förväntansfull över vad som, kanske, komma skall :) (Laget som ska skickas är ännu inte klart.) Som sagt vi väntar med spänning! OM Jens skulle bli en av dom svenskar som bli uttagna är det Lunatic som åker med!
Det finns olika sätt att ta sig dit, och jag är inte helt insatt, men jag tror att dom 2 vanligaste är båt och tåg.
Med oss till Falsterbo kommer Lunatic, Thelma och London Calling. Vi har än inte gått igenom planen tillsammans helt klart, för vad var och en ska gå för klasser.
Tack för att du påminner mig om att jag faktiskt lever ett ganska "onormalt" liv ;) Jag ska bli bättre på att uppdatera om dom saker som för mig upplevs som 'en vanlig dag på jobbet'! (Och fortsätt gärna att kommentera!!)
 
 
 
 
 

RSS 2.0