vi inviger stallplan

Äntligen var det dags att bära ut hinder till ridbanan på stallplan! Så härligt att kunna hoppa hästarna ute och dessutom på så bra underlag som det är där :) Jens kom tillbaka från skåne på eftermiddagen och började då rida hästarna. Innan dess hade Lunatic och Rubens (presention om honom kommer) fått gå en tur ner till slottet båda två för att galoppera lite på galoppbanan!
Tysken fick gå ett dressyrpass med Yannic och såg jätte fin ut! Den är en stor häst som fortfarande saknar en del styrka men rör sig väldigt trevligt och har en super inställning till hinder!
Jens började med Colmar som fick hoppa lite. (Bom 5,5m - oxer - bom 3,5m) Jag kanske låter tjatig, och då får ni ursäkta, men jösses vad den hästen har utvecklats! Han var mega fin idag!!
Efter det fick även Cavat hoppa lite smått och Ruben fick göra samma övning som Colmar. Thelma fick vila idag då hon, förmodligen, blivit lite nypt av sadelgjorden och är lite svullen på ett ställe under magen. Lunatic tömkördes och även han såg super fin ut :)
Fin va?!
Så ni som är sugna på att använda honom i avel hittar honom som sagt HÄR.
Missa inte när Lövsta Stuteri kommer till Strömsholm för att visa upp sina fina hingstar, mer info om det hittar ni på Strömsholms hemsida.

Kommentarer
Postat av: Yasmine

Hähä där fick det inte stå hinder förr om åren vad jag vet ;P Men det ser niiice ut!

2012-03-27 @ 23:34:44
URL: http://yasminesriddagbok.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0