Jens svarar

Postat av: Johanna!
Såg i svaren att du brukar rida Lunatic! Va spännande :) Måste vara så himla häftigt! Älskar den hästen. Kan du inte berätta lite om hur han är och rida, vilket sätt är han svår på? :)
Kram Johanna

Jag kände att det finns en person som kan svara på just den här frågan mycket bättre än mig så:
Jens svarar: Han är en framåt och känslig häst som inte gillar att dresseras. Han rids bäst med vikthjälper i lätt sits. Han blir förtvivlad om man lägger ben på eller är i obalans!



Men Johanna jag håller verkligen med dig, det är en fantastisk häst och är den av hästarna jag saknar mest när jag är borta :)
Jag är fortfarande ledig från stallet och tänkte fortsätta att vara det ett par dagar, till så håll till godo bättre bloggning kommer till helgen!
Under tiden kan ni följa bästa CK som precis har flyttat till Florida för att jobba med hästar där.
Hennes blogg hittar ni här: http://hejack.blogg.se/






Kommentarer
Postat av: Emmie

Sv: Jag vet bara att vi ska till Damnark första helgen i Januari, tror inte hon har bestämt om hon ska göra Borås (Men jag vill till Borås!) så den första är bara det jag vet hon planerat in än så länge.. Sen vill hon till Scandinavium men vet inte om hon kommer dit å tanken är väl Arezzo oxå =) )



Ska du ta lastbilskörkort?

2012-01-05 @ 06:49:58
URL: http://livingtheedream.blogg.se/
Postat av: Emmie

Sv: Jo jag vet, vi var där förra året oxå men tyckte de va en trevlig tävling å så, då gick det okej, utom när dom flesta boxarna vart sjukt blöta, men med trevligt folk å trevlig tävling blir det ju nice lixom.. ;)

2012-01-05 @ 18:45:51
URL: http://livingtheedream.blogg.se/
Postat av: CK

<3

2012-01-08 @ 18:52:35
URL: http://hejack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0