Hans Horn dag 2

Idag var det dags för dag 2 av landslags träningen för Hans Horn och idag fick dom hoppa bana :)
Även idag var det Colmar och Lunatic som fick hoppa! Det började med Colmar på morgonen. "Problemet" med Colmar kan vara att han ibland blir lite långsam och inte riktigt söker hinderna. Men idag fick Jens bra hjälp av Hans och sista rundan hoppade Colmar riktigt bra!
Lunatic har inte riktigt samma "problem".. För er som sett Kungen in action vet att han är allt annat än lånsam.. :) Honom skulle jag nog mer likna vid en rallybil eller något annat som mer eller mindre ligger ner i kurvorna för att spara tid! Han är underbar den lilla hästen och älskar verkligen sitt jobb :) Han är verkligen i topp form!
Ihelgen är det full fart! På lördag åker vi till Uppsala med Colmar och några av RS skolhästar för clinic i Jälla skolans ridhus! Och sen ska jag börja klippa hästar och packa för på måndag eftermiddag börjar vi att åka mot Holland, Roggel, för tävling tillsammans med Colmar, Lunatic och Jungfru :)
Här kommer lite bilder från dagen!
Fortfarande lånade av Ridskolan Strömsholm eftersom min mobil har varit utan batteri det senaste dygnet. (Och laddaren finns hemma hos Erica, klumpigt...)

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.worldofshowjumping.com/ridersagrooms/45-ridersagrooms/1454-henrik-von-eckermann-needs-show-groom-asap

2012-01-19 @ 22:24:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0