Hallå

Har från, framförallt, familjen fått höra länge nu att jag borde börja blogga så dom kan följa med lite bättre i mitt liv.. Så nu, 1½ år senare, är bloggen invigd!
För er som inte redan känner mig är jag 22 år gammal och jobbar som hästskötare hos Jens Fredricson!
I den här bloggen kommer ni att få följa med oss på, framförallt, tävlingar runt om i Sverige och världen.
Men jag kommer även att blogga när det händer något speciellt på hemma plan!
Vi har Ridskolan Strömsholm som bas. Här har Jens titeln Stallmästare och är anvarig för de unga hopphästarnas utbildning.
Tävlingshästarna har vi i det, fina, vita stallet! Här kommer en kort presentation om hästarna som finns i "vårat" stall just nu:
RS Lunatic (Landlord-Utrillo, -98) Det här är stallets kung! Lunatic har gjort det mesta och är en fantastisk liten häst. Är nu kvalad till Stockholm International Horse Show! Vinster och placeringar i svårhoppning 160.
RS Cavat BTB (VDL Prestige-Pentagon, -02) En väldigt speciell häst med mycket på gång hela tiden. Cavat missar sällan något! Vinst och placeringar upp till 150.
RS Colmar 1179 (Colman-Acord II, -04) Skenet bedrar! För en häst som ständigt ser ut att vara i koma finns här en grym hopphäst men också en hingst med rävar bakom varje öra.. Vinster och placeringar upp till 140.
Jungfru Hästak (Cardento-Cortus, -02) Smidig som få, även kallad puman.. Ett svart sto som kom till stallet för bara några veckor sen! Än så länge har hon bara gått från klarhet till klarhet, en väldigt trevlig häst! Tävlad upp till 145.
Chimay "Tysken" (Chasseur-Argentan, -04) Tysken är också relativt ny i stallet! När han först kom till stallet visste vi inte vad han hette men vi visste att han var tysk. Därav smeknamnet :) Tävlat upp till 135.
Faithfull "Flora" (Leader M-Qontes van het Schepershof, -05) Flora är även hon ny i stallet! En trevlig häst som har tävlat upp till 130 med placering.
Fremantle "Valpen" (Feliciano-Acord II, -06) En stor häst men väldigt snäll! Fremantle är tävlad upp till 120 och rids just nu av Yannic Jönsson, en elev till Jens, men står i stallet tillsammans med våra hästar.
Nu till helgen väntar öppet hus här på RS och nästa helg åker vi och tävlar i Flyinge, så fortsättning följer!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Hoppas du blev nöjd med bloggen! Hade inte tid o göra ngt jätteavancerat så :)

(de var alltså jag, tessis kompis, som fixade den ) :D

2011-11-10 @ 23:24:24
URL: http://fotografamandi.blogg.se/
Postat av: My

Ja! 1000 tack för hjälpen Amanda :)

2011-11-10 @ 23:50:32
URL: http://showgroomjf.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej!

Fin blogg.

Det var inte så många hästar ni hade i stallet ändå? Trodde man hade maassor i ett tävlingsstall :)

Har du nån egen häst, tävlar du själv också?

Hälsn hästälskaren Sofia :D

2011-11-11 @ 13:14:43
Postat av: Emmie

Vad kul att följa en groom's blogg som är i från krokarna och som man "vet" vem det är! =)Emmie, Lotta Schultz hästskötare

2011-11-12 @ 07:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0