På plats i Flyinge!

På eftermiddagen idag rullade lastbilen in på Flyinges parkering med 4 hästar i. Med på tävlingen är Lunatic, Cavat, Jungfru och Colmar!
Eftermiddagen har spenderats i stallet (för ovanlighetens skull :) med att packa upp saker, spåna upp boxarna och fixa hästarna så dom är redo för natten! Bilder kommer imorgon!
Nu på kvällen åkte vi ett gäng in till Lund för att handla Kina-mat, välbehövligt eftersom jag inte har haft någon el i lastbilen.. Nu har den dock kommit igång, halleluja!
Hästarna verkar förövrigt glada att få vara på tävling igen, jag med! Ska bli en rolig helg :)
Nu dags att sova.. Imorgon väntar veterinär besiktning på alla hästarna på morgonen, efter det kommer Jens och trimmar några av dom innan deras klass börjar.
Cavat och Jungfru hoppar imorgon en 130 hoppning. Lunatic och Colmar hoppar en 135 hoppning!
Hästarna brukar alltid hoppa en lite lägre klass första dagen på helgen, då känner Jens mest av läget och rider oftast inte mot klockan! Funkar som en uppvärmnings klass kan man säga där hästarna får möjlighet att kolla in banan och slappna av. På så sätt tar hästarna inte ut sig första dagen utan tycker fortfarande att det är roligt att gå in på banan dagen efter och med energi kvar att fortsätta prestera under resten av helgen!
Medans ni väntar på bilder ifrån Flyinge kommer här lite bilder hemifrån!
Colmar i skritten


Tysken i groomen


Stallplan och Röda stallet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0