Globen - Dag 2

Ridning av hästarna stod först på schemat idag. Så vi var på plats i stallet runt 06.30 imorse för att hästarna skulle hinna äta sin mat innan de skulle ridas! Kl 07.30 kom Jens och hämtade första hästen, Cavat var först på tur :)
Båda hästarna kändes fina, Cavat tycker dock att det mesta som händer i och runt Globen är ganska skräckinjagande.. Så för honom väntar ett par promenader runt ibland alla julgranar och snögubbar idag, i hopp om att han ska lugna ner sig en aning! Men det är en del av hans charm också och mycket av det som gör honom så bra!
Lunatic är coolheten själv och tycket att livet leker, äntligen en riktigt arena med mycket publik att visa upp sig för!
Efter att hästarna blivit ridna och ompysslade så gick vi tillbaka till hotellet för att äta frukost. Lätt en av de bästa sakerna med den här tävlingen, hotellfrukost varje dag! Nu ligger vi på rummet och slappar, jag delar rum med CK (http://hejack.blogg.se/) hos S.Johansson och Malin hos P.Fredricson, för att snart dra oss ner till stallet igen för att lunch fodra hästarna och kanske lite shoppning :)

Kommentarer
Postat av: Lovisa Rengren Söderlind

Hej! :) Jag älskar att följa med som hästskötare och så på tävling! Men jag askyr att misslyckas och det gör ju alla nån gång! Hur hanterar du om nått går snett? Typ du är sen, tagit på fel saker osv? Tycker det är så svårt att hantera att man gjort fel!

2011-11-25 @ 20:24:22
URL: http://lollosworld.myshowroom.se
Postat av: My

Hej Lovisa!

Att komma sent är aldrig roligt, men det går inte att göra så mycket när det väl har hänt..man får helt enkelt lära av sitt misstag och planera lite bättre till nästa gång :)

Det viktigaste när något går fel tycker jag är att man försöker att hålla sig lugn, det går oftast inte fortare eller bättre för att man stressar. Och stressar man själv medför det även ofta att hästen blir stressad och ryttaren irriterad.. ;) Håller man sig lugn och gör så gott man kan att hitta en lösning brukar det inte vara något problem. Så länge inte samma sak upprepas flera gånger, då kanske man behöver se över sin planering och försöka hitta ett bättre sätt att jobba på!

Jag tycker om att vara ute i god tid när jag gör i ordning hästarna inför start, det är djur vi jobbar med och vad som helst kan hända :) Men det är också den biten som gör det hela så himla roligt!

2011-11-26 @ 10:51:54
URL: http://showgroomjf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0