Globen - Bästa grabbarna grus!!

Nu är vi hemma från globen! Hästarna har kommit in i sina egna boxar och står och tuggar på hö. Och jag ligger i sängen och inser VILKEN SJUKT BRA HELG vi har haft :D Grabbarna (även Jens inräknat ;) har varit grymma!!
Idag hoppade Cavat en 140 hoppning strålande bra och kom på en 2a placering! Idag var han mycket lugnare, kontakt-bar, och hoppade runt där inne som han aldrig gjort något annat!
Lunatic hoppade GP och, jag har sagt det förut, BRILJERADE! Fina fina Lunatic :) Efter en snabb omhoppning kom även Kungen på en 2a placering inte långt efter självaste Mr John Whitaker. Helt okej att komma 2a efter en sån legend!
Men, som att inte det var nog, blev även Jens meeting bäst och fick med sig en helt ny bil hem!!! Första bilen han vinner förövrigt.. Så himla bra :D
Och eftersom han fick denna fina utmärkelse blev han automatiskt kvalad till kvällens hoppning där man tävlade om en bil igen. Den klassen var lite "the winner takes it all" inspirerad eftersom det enda som fanns som pris var just bilen! Så antingen vann man bilen eller inget alls..
Lunatic fick vila ordentligt under dagen och sadlades sedan upp igen vid 18 tiden för att få gå in på favorit arenan en sista gång för den här gången.. Lite trött var han allt men ack så han kämpade! Felfri men tyvärr inte tillräckligt snabb. Bilen gick till Ludo Philippaerts!
Så detta innebär att Lunatic gjort 4 felfria starter idag! Det finns inte ord som kan beskriva vilken fantastisk liten kämpe den där hästen är. Han älskar verkligen sitt jobb och det är underbart att se varje gång :)
Så även fast den här helgen har varit slitsam, med sena kvällar och tidiga mornar, så blev resultatet väldigt väldigt bra!
Calle kula i väntan på Jens


På Lunatics box!

Är det något ni undrar om tävlingarna på Globen som jag har missat?
Jag har massor med fler bilder som ni kommer att få se :)
Men nu tänkte jag sova, alltid skönast i sin egen säng!

Kommentarer
Postat av: thereseolsson

Ni är outstanding!

Helt galet bra team!!

2011-11-28 @ 08:51:44
URL: http://thereseolssons.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Vad gör hästarna efter en sådan här intensiv meeting helg? Får de vila något osv?

Du får gärna skriva om hur du packar allt för tävling, så att du inte glömmer något, har du checklista du följer? har du glömt något viktigt någon gång?

2011-11-28 @ 11:23:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0