Billdal - Blöta boxar

Gårdagens inlägg verkar ha fastnat någonstans påvägen..så det kommer istället nu!
Jajamen då var det dags för tävling igen! Denna gång är vi i Billdal tillsammans med 3 st hästar. Cavat, Colmar och Jungfru fick följa med ner till Göteborg :)
Jens red alla hästar innan vi åkte, så vid åtta tiden på kvällen idag rullade lastbilen in på parkeringen. Kvällen har spenderats i stallet, med att plocka in och upp grejer. Det har regnat en heeel del här nere...vilket innebär väldigt blöta stallar. Så mycket spån har det även blivit så hästarna sover gott! För utan bra sömn - ingen bra prestation på tävlingsbanan heller :)

Jag vill ge tävlingsarragören ett stort plus för det otroligt bra hjälp man fick med att plocka ur lastbil och körning av alla saker till stallarna! Det underlättar otroligt mycket för oss hästskötare!

Nu är det dags för den obligatoriska skönhets-sömnen..även om den inte alltid blir så många timmar som den borde varje natt :)
Imorgon börjar dagen klockan 08.00 med en 130 hoppning som alla våra 3 startar i. Innan dess ska det hinnas med fodring och veterinär besiktning!
Imorgon ska jag försöka fota lite så ni får se hur det ser ut på plats!
Vill passa på att tacka för alla fina kommentarer jag får, det gör mig bara mer motiverad att fortsätta bloggningen :)
Godnatt!


Idag har alla hoppat en 130 klass. Cavat var super fin och Jungfru med, båda slutade på 0 fel. Colmar hoppade bra men stannade på ett hinder.
Nu är det dags för en dusch sen idol-häng i Lundbäcks lastbil! Uppdaterar mer imorgon, med både bilder och text härifrån Billdal!

Kommentarer
Postat av: Charlotte Frödin

Underbara damer! Det är jättekul att följa Er! Hälsar Charlotte

2011-12-02 @ 22:02:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0