Prinsen flyttar hemifrån

Lite sorgligt är det allt, för idag har Prinsen (Cavat) flyttat hemifrån.
Eftersom han har haft lite av en formsvacka under en period nu och dessutom inte riktigt återhämtade sig under vilan som vi hade hoppats har Cavat fått flytta till Therese, som brukar hjälpa mig i stallet. Han står fortfarande kvar på Strömsholm men i ett annat stall och kommer ridas av Therse. Vi vill att han ska få fortsätta att ta det lugnt, rida ut mycket och gå i hage. Så han inte sätts in i träning för fort och blir skadad eller något liknande. Jag vet att han kommer få det bra och att Therese kommer att ge honom mycket kärlek! Men,även fast han står typ 500 meter bort, så saknar jag honom lite :) Lite töntig är man allt!
På eftermiddagen idag så hoppade Jens med Lunatic, Jungfru och Colmar. Som fick göra mycket gymnastiserande arbete såsom att hoppa studsar och cavalettibockar på böjt spår! Alla 3 hoppade mycket bra! Lunatic är överlycklig att äntligen få börja jobba igen och som han jobbar :D Underbara häst!
Nu ska jag sätta mig och plugga körkortsteori, håller just nu på att repeterar den "vanliga" körkortsteorin för att sedan sätta igång med den "tunga" teorin nästa vecka!
Imorgon hoppas vi på bättre väder än regn så vi kan rida ut på hästarna och på lördag kommer den in en ny häst i stallet :) Fortsättning följer!

Kommentarer
Postat av: Yasmine

Haha 500 meter... ;) Kämpa på med teorin!

2012-01-13 @ 09:52:28
URL: http://yasminesriddagbok.wordpress.com
Postat av: Matilda

Tog lastbilskortet i mitten på december och blev chockad över att det var så mycket "vanlig teori". Det kom bara en 6-7 frågor som hade med lastbil att göra! Plugga på så kommer det inte vara några problem :)

2012-01-13 @ 17:44:49
URL: http://matildabredin.blogg.se/
Postat av: Marie

sv: Jaa, smälte när han kom in på banan på Globen :) Sjukt med utstråling den där hästen! Stilig är han också, ser lxm inte ut som alla andra :)

2012-01-13 @ 21:39:51
URL: http://ettbenivarjehorn.blogg.se/
Postat av: Emmie

Ska Jens ta tillbaka å tävla han sen eller ska hon ha honom hela tiden?Snyggingen själv lixom! =)

2012-01-14 @ 14:02:48
URL: http://livingtheedream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0