Full rulle, igen!

Ja allt rullar på som vanligt här hemma! Hästarna som varit ute och rest får ta det lite lugnt några dagar och ta igen sig. Dom uppskattade mycket att få gå ut i hagen och gnugga in lerà ordentligt... ;) Men det är det värt när man ser hur glada de blir över att få komma ut!
 
Här står Karin och borstar Calido ren och fin!
 
Jag har börjat planeringen inför Scandinavium och börjar så smått få ordning på all tvätt (vi har ett mindre tvätt-berg inne i tvättstugan) efter Arezzo! Skönt att planerà och fixa i tid när det är en så pass viktig helg så man slipper stå i sista minuten och stressa. Nästa vecka åker dessutom jag och Greta hem några dagar, träffar familjen och vilar upp oss så vi är så laddade vi kan bli :)
 
Idag har stallet blivit förvandlat till en fotostudio och Jens, Colmar och Lunatic stod som modeller :) mer om själva fotograferingen kan jag inte berättà men bilderna blev riktigt coola och ni kommer få se mer av dom så småningom :)
Colmar är den bästa fotomodellen, alltid redo med en pose och öronen framåt, fina fina farbror fux!
 
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, hoppas på bättre väder än vad Sverige än så länge erbjudit. Lite sol är väl inte för mycket begärt..?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0