Kompis, det går bra nu

Trots att det regnat mest hela helgen i Rotterdam så har vi ingenting att klaga över just nu! Just regnet känns som det lilla problemet när hästarna hoppar så bra som dom båda två har gjort i helgen :)
Med oss till Rotterdam hade vi Lunatic och Thelma. Lunatic gick på torsdagen in i en 140 hoppning, som uppvärmning inför nations hoppningen som ägde rum på fredagen. Tanken var att Thelma skulle gått en 145 senare på kvällen men den blev inställd pga för mkt regn.. 
På fredagen var det alltså dags för nationshoppning, alltid lika spännande och roligt! Och bra gick det till på köpet! Sverige slutade på en andra placering efter Tyskland som knep segern :) Lunatic hade 4+0 fel och hoppade strålande!
Thelma gick en 145 på morgonen med ett ner om jag inte minns helt fel.. (Allting blir lite luddigt i samband med nationshoppningen, när så mycket fokus läggs just på den)
Lördag hade Kungen en hoppledig dag medans Thelma fick hoppa en 150 klass. Flefri med placering blev resultatet, duktig häst! 
Hittils hade vi klarat oss ganska bra från regnet, det regnade lite från och till men var ganska överkomligt. Värre skulle det bli på söndagen då det på morgonen kändes som det aldrig skulle sluta regna..någonsin.. Thelmas klass gick på morgonen, en 155 ackumulator hoppning, och jösses vad hon hoppade bra! Felfritt och placering även idag, förövrigt även hennes första placering på dom höjderna :)
Kl 14.30 var det dags på GP och Kungens tur att visa vad han går för igen. Regnet avtog sakta men säkert och när det väl var dags för start hade vi nästan sol :P Kungen fortsatte att leva upp till sitt smeknamn och hoppade en felfri grundomgång! Och som enda svensk till omhoppning var vi laddade till 1000, tyvärr föll en bom påvägen. Hästen hoppade strålande och hade inte den där bommen fallit hade tiden räckt till en seger.. Slutresultatet blev en 9one placering och ett väldigt nöjt team som började packa ihop sig för avfärd hem till Sverige igen!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0