Globen - Dag 2 fortsättning

Det blir ett ganska tråkigt inlägg, utan bilder, nu eftersom klockan nästan är 2 på natten och jag precis kommit in från stallet..
Första klassen vi skulle vara med i började klockan 20.00 och var en 140 hoppning. Det var Cavat som gick den här klassen och vi hade inte jätte höga förväntningar på honom eftersom han aldrig har tävlat på den här typen av arenor innan. Och är desutom ganska spänd och nervös av sig!
Och mycket riktigt gick han in på banan spänd som en fiolsträng..men tog sig över alla hinder, dock föll några bommar på vägen.. Resultatet var ändå godkänt och vi hoppas att han är mer avspänd imorgon :)
Näst på tur var Lunatic! Hans klass startade kl 21.55 och var en 145 hoppning. Lunatic hade startnummer fem och gick in och gjorde en strålande noll runda som resulterade i en 2.a placering! Heja Kungen!
Efter prisutdelningen visade det sig att Lunatic hade blivit lottad att göra dopningtest. Så vi gick direkt till stallet för att plocka av all utrustning och sen vidare till "doping-boxen". Här är då tanken att hästen ska kissa, helst så snabbt som möjligt.. Men Lunatic var väldigt uppe i varv efter prisutdelningen och hade inga tankar på att kissa i någon kopp!
Så i en timme väntade vi på att han skulle kissa, vilket han aldrig gjorde, för att sen få ta blodprov istället..
Efter det vidare mot stallet för att natta båda hästarna (lera ben, linda ben osv..) putsa och fodra!
Imorgon väntar ridning, Jens ska rida trimma första hästen klockan 07.15. Så det blir upp tidigt för att fodra grabbarna så dom hinner äta frukost innan arbetet :) Nu ska det bli skönt att sova, efter en låång dag på jobbet!
God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0